Viata_in_abundenta

Logo

Terapie - consiliere copii


În evoluția noastră în această lume există două mari sentimente principale: iubirea și frica. Un copil se crește în iubire, iar dacă nu simte acea iubire primită de la părinții lui si de la cei care sunt în apropiere lui, își pierde sentimentul de siguranță. Iar din nesiguranță se nasc fricile care conduc la o permanentă stare de apărare, urmată de agresivitate, în special față de cei apropiați.psicologia terapia infantil cover
Copilul va fi într-o permanentă stare de autoprotecție si apărare. Cum le evidentiază în viața sa? Prin transmiterea mesajelor de răzvratire, neascultare, frustrare, deoarece el nu se simte în stare, subconstient, să gestioneze anumite situatii care îi sunt transmise din realitate. Astfel, când noi ca părinți conștientizăm că este nevoie să luăm măsuri pentru redresarea copilului, este bine sa o facem cu iubire si prin oferirea unui sprijin adecvat.
Întotdeauna în comportamentul copilului față de noi este vorba despre ceea ce a simtit si trăit în trecut. Astfel, un copil care a avut parte de situatii violente în viața sa, va purta în subconstient resentimente care se vor evidenția printr-un comportament agresiv la rândul lui.
Uneori, datorită timpului limitat petrecut cu copiii nostri și ritmului rapid de viată, nu mai suntem receptivi la ceea ce își doresc să ne transmita cei mici. Astfel, ajungem sa ne simtim nepuncioși în relația cu copiii și să nu mai știm cum să ne comportăm, în așa fel încât să nu ne mai lovim tot timpul de refuzuri, opoziții, “crize”, din partea lor.
Terapia Thetahealing® si consilierea influențează semnificativ calitatea vieții copilului și în special pe cea a familiei. Facilitează reconectarea părinților cu copiii lor, în scopul unei vieți de familie bazată pe relații armonioase și înțelegere reciprocă.

Cum ne dam seama ca este nevoie sa ne adresam unui specialist?


În situația în care apar următoarele dezechilibre:

 • dificultăți în relațiile dintre copil și părinții săi, copil și prietenii săi sau alte persoane semnificative
 • închidere în sine
 • neîncredere în capacitățile sale
 • irascibilitate
 • retragere socială
 • depresie
 • anxietate
 • forme de agresivitate fizică sau verbală față de ceilalți sau autoagresivitate
 • fobii sau frici care afectează viața semnificativ
 • enurezis
 • rezultate scolare scăzute
 • dificultatea de a se adapta în colectivitate ( grădiniță, mediului școlar )
 • dificultăți de învățare.

Pentru a te programa la o ședință de terapie/consiliere, împreună cu copilul, apasă aici.

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design