Viata_in_abundenta

Logo

Ce este ThetaHealing®?


Tehnica Theta Healing® este o modalitate de vindecare emoțională, mentală, fizică și spirituală prin care obții sănătate, bunăstare, fericire, liniște și echilibru, în viața ta. Este o tehnică dinamică și specială de meditație, certificată internațional, cu beneficii dovedite clinic, la nivel psihologic și fiziologic, ce poate fi invățată si practicată de absolut oricine este deschis la schimbări pozitive în viața sa, prin depășirea zonei de confort. Prin metoda Theta Healing® te eliberezi de trecut, recreezi realitatea prezentului și construiești viitorul pe care ți-l dorești.

Este una dintre cele mai puternice tehnici de terapie energetică.


adadddEste un proces de vindecare prin meditație creată în anul 1995 de Vianna Stibal, profesor spiritual și scriitoare, plecând de la ideea că starea undelor cerebrale ne influențează sanatatea psihica si fizică. Această terapie s-a născut și i-a fost confirmată Viannei, în urma vindecării sale de o boală incurabilă.
Activitatea undelor cerebrale este influențată permanent de ceea ce simte sau face o persoană și de reacțiile acesteia la ceea ce trăiește. Meditația este o tehnică validată științific de schimbare și de încetinire a activității cerebrale.
Scopul acestei tehnici este să echilibreze activitatea undelor cerebrale și să instaleze starea de relaxare în care să predomine undele specifice acesteia, alfa, theta sau delta, starea de relaxare fiind situația optimă în care se poate declanșa procesul de vindecare a organismului.

Orice persoană poate să învețe această tehnică și să o practice în mod conștient și facil.

Ce NU este terapia ThetaHealing®?

Nu este o religie, o sectă, o grupare, o adorare, în schimb are în vedere conectarea cu sinele superior al fiecăruia și respectă toate religiile din lume.

ThetaHealing® și ThetaHealer® sunt mărci înregistrate THInK la www.thetahealing.com

 

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design