Viata_in_abundenta

Logo

Baze stiintifice ThetaHealing®


Oamenii de știință încadrează undele cerebrale, astfel:

brainwavefrequencies v4

Descriere Unde:

1. UNDELE GAMMA, peste 40 Hz, cele mai rapide unde cerebrale, specifice proceselor simultane ale creierului, stării de procesare rapidă a informațiilor, hiperactivitate cerebrală.

2. UNDELE BETA, între 14 – 28 Hz, Corespund stării normale de conștiență, din timpul zilei, stării de vigilență, luare de decizii, analiză, atenție, gândire logică etc. Excesul undelor beta poate duce la stare de stres, anxietate, panică sau chiar atacuri de panică.

3. UNDELE ALFA, între 7 – 14 Hz, se intensifică în meditație, gânduri relaxante. stare de calm, cu ochii închisi (când în minte apar imagini diverse, aparent fără logică), starea în care, conștienți fiind, putem stabili o legătură cu subconștientul. Undele alfa sunt prielnice imaginației, creativității.

4. UNDELE THETA, între 4 – 7 Hz, sunt specifice somnului, meditației, anumitor stări de revelație, în care se accesează subconștientul, atunci când nu se mai înregistrează semnalele mediului exterior.

5. UNDELE DELTA, între 0 – 4 Hz, sunt specifice în general stării de inconștiență, în somnul adânc, fără vise, și în meditația profundă. Aceasta este cea mai potrivită stare pentru vindecarea și regenerarea organismului. Ele sunt prezente însă și în starea de conștiență, permițând trimiterea și primirea mesajelor la nivel inconștient (atunci când ne sună cineva pe care tocmai voiam să îl sunăm sau ne întâlnim întâmplător cu cineva la care tocmai ne-am gândit). Ele apar, într-o formă specifică și la persoane capabile de o foarte mare empatie sau la diferiți terapeuți.

Dezechilibrul la nivelul undelor cerebrale declanșează probleme la nivel emoțional. De exemplu, hiperactivitatea sau subactivitatea anumitor zone din creier sunt asociate cu agresivitatea, furia, agitația, impulsivitate, depresia, anxietatea, coșmarurile, insomnia, durerile cronice etc. Instabilitatea activității undelor cerebrale poate genera tulburarea compulsiv - obsesivă, comportamentul agresiv, atacurile de panică, migrenele etc.

 ThetaHealing® and ThetaHealer® sunt mărci înregistrate THInK la www.thetahealing.com

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design