Testimoniale


Ciprian:baiat

“O terapeută minunată, o adevarată profesionistă care transpune în iubire tot ceea ce face, aducând armonie în viețile noastre. Recomand tuturor celor care citesc aceste rânduri și care își doresc o viată în iubire, bucurie și pace! Îți mulțumesc cu recunoștință ca esti ! “


fataNicoleta: 

"Am ales să experimentez colaborarea mea cu Ela (Mihaela) Matei bazându-mă pe ce îmi spunea intuiția atunci și pe impresia pe care mi-a inspirat-o în primele ore împreună. Nu am avut nevoie să stau pe gânduri. S-a dovedit că am ales bine. Am descoperit în Ela o minune de OM frumos, implicată cu totul în activitatea de la cabinet, deschisă către ce apare nou în domeniu și preocupată mereu să își acceseze potențialul ei maxim în orice moment. Nu se lasă îngrădită de limitele de timp alocate unei ședințe de lucru dacă după aceea nu mai este nimeni programat, ci adâncește căutările dacă descoperă un filon proaspăt de investigat. Și le descoperă! Are un fler de necrezut!!! Face totul cu iubire, cu răbdare, cu drag. Citește mereu câte ceva nou în domeniu, este maxim prezentă în comunicare, ceea ce îi permite să rămână conectată la caz/persoană și astfel devine benefic eficientă. Cu Ela poți să rămâi prietenă din prima zi. Sunt bucuroasă de tot ce am câștigat împreună din interacțiunea noastră. Recomand cu încredere să vă permiteți să experimentați interacțiunea cu Ela și veți simți imediat că v-ați permis de fapt un cadou neprețuit"


Razvan:baiat

"M-am programat pentru ședințele de vindecare Theta Healing, cu deplină încredere că mi se va întâmpla ceva bun. După 8 ședințe, am observat că eram mai optimist, mai tolerant, mai împăcat cu mine insumi, cu trecutul și prezentul. Am înțeles pe deplin că tot ce ni se întâmplă în exterior, inclusiv boala, este o reflectare a gândurilor și emoțiilor pe care le avem in fiecare moment. Am mai învățat ceva important: pentru a putea avea experiențe de viață armonioase și pentru a primi iubire, trebuie la rândul nostru sa oferim iubire necondiționată in jur, pentru că noi suntem Iubire. Și am învățat asta de la un suflet deosebit, pe care va invit sa-l cunoașteți.."


 fataRaluca: 

"Recomand cu încredere acest cabinet, unde o persoană deosebită te ajută să înțelegi mai bine tot ce ți se întâmplă, îți dă sfaturi și pleci de acolo cu mai multă încredere și liniște!”"


 fataFam. Costache: 

"Dumnezeu face minuni pentru oameni și trimite oamenii pe care ii iubește să ne ajute. Unul dintre cei aleși este Mihaela Matei. Mulțumim Mihaela!"


 fataVio: 

"Îți multumesc și sunt recunoscătoare pentru tot! Ești o femeie deosebită și un terapeut desăvârșit care a reușit să îmi reamintească cine sunt și să manifest cea mai bună versiune a mea. Vă recomand cu drag serviciile Mihaelei pentru a vă descoperi sinele autentic si să vă eliberați de orice vă împiedică să fiți pe deplin fericiți și echilibrați!”


 fataMihaela:

"Când nu mai vezi nici o rază de lumină, o găsește Mihaela pentru tine. Când nu mai poți tu, poate ea. Și mai mult de-atât, e Omul care m-a ținut de mână când a fost cel mai greu și m-a îndrumat spre luminița de la capătul tunelului, cu toată răbdarea din lume.
Felicitări și mult succes în continuare!”


  fataVyoste:

"Mulțumesc Mihaela pentru minunata terapie. Fiecare eliberare, curățare și reprogramare mi-a adus claritate și bucurie. Mulțumesc că îmi ești alături în această călătorie de regăsire a strălucirii. Mulțumesc că m-ai ajutat să simt bucuria, frumusețea și recunoștința că Dumnezeu m-a binecuvântat cu această minunată viață. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc...s-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit. Doamne ajută. Succes în continuare.
P.S. Recomand cu drag!!!”

fataDiana:

Parcurgerea cursului este o experiență inaltatoare. Aceasta calatorie introspectiva este ideal ghidata de catre Mihaela , prin prezenta spirituala diafana si prin acuratetea informatiilor impartasite. Recomand cu caldura cursul si astept cu bucurie cursurile din etapele urmatoare!

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2020 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design