Curs Thetahealing® avansat ON LINE 14 - 16 mai 2021

Evenimente

Curs Thetahealing® avansat ON LINE 14 - 16.05.2021 (descriere și formular de înscriere)

În cadrul acestui curs veți învăța si practica aprofundat vindecarea din al șaptelea plan al existenței, acolo unde este Atoatecreatorul nostru.Veți invăța în detaliu despre toate planurile existenței, cum să eliminați blestemele, jurămintele, promisiunile, care nu vă mai servesc în acest moment. Vom face sute de instalări de sentimente pe care poate nu le-ați experimentat niciodată până acum. Veți curăța spații din minte care vă blochează prin gânduri negative, precum: supărare, mânie, resentimente, regrete etc.

Cursul dureaza 3 zile, în care este necesară prezența ta pe Zoom în toate zilele. Vom avea și pauze, astfel încât să putem acoperi toată programa următoare:

Ziua 2 : 15 mai 2021, orele 09,30 - 17,00

- Rugăciunea de deschidere
- Memorii flotante
- Vindecarea copilului din pântec
- Vindecarea sufletului rănit
- Lucrul cu plantele
- Mergi în al 7 lea plan al existenței
- Planurile existenței
- Cei trei "R"
- Descărcări
- Rugăciunea de închidere

Ziua 3 : 16 mai 2021, orele 09,30 - 17,00

- Rugăciunea de deschidere
- Conectarea la strămosi
- Curătarea și munca de convingere cu materiale anorganice (case, mobilier, etc.)
- Cum să te adresezi Sinelui tău superior
- Amintește-ți viitorul
- Cântecul inimii
- Practică
- Rugăciunea de închidere a cursului 

Condiții prealabile de participare - absolvirea cursului Thetahealing bază

Prețul cursului

Conform condițiilor impuse de THInk Institute of Thetahealing® prețul integral al cursului este 400 dolari.

Taxa de participare este 525 RON, care se vor achita până la începerea cursului. Pentru cei care nu își permit acest cost, se pot acorda burse, cu condiția să transmită un email la adresa specificată mai jos.

Deoarece locurile sunt limitate la un număr de 20 participanți, înregistrarea se va face în funcție de data plății, nu a înscrierii.

În preț sunt incluse:

- cursul, care are loc timp de 3 zile, ON LINE;

- manualul cursului în limba română;

- certificatul eliberat de THInk Institute of Thetahealing®, cu număr unic de înregistrare, care certifică faptul că sunteți practician al acestei metode de vindecare;

- înregistrarea la cerere ca practician în site-ul THInk Institute of Thetahealing;

- multă practică de eliberare de convingeri și programe limitative;

- instalări de sentimente foarte utile pentru dezvoltarea și evoluția rapidă a sufletului.

 

Pentru înscriere este necesar să accesați linkul de mai jos, și să completați cu atenție fiecare câmp.

https://docs.google.com/forms/d/1caI-a9dPjm9Rn4mqJXeRarqEOX_SLDADt3aJZvBh92c/edit

 

Testimoniale:

Andreea (cursantă)

Mă bucur pentru că am ales să fac acest curs cu Mihaela, deoarece am primit toate informațiile de la suflet la suflet, cu bucurie și recunoștință pentru dăruirea de care a dat dovadă în fiecare zi de curs. Sunt informații de o mare valoare, pe care apoi le putem pune în practică cu ușurință. Am primit răspuns la toate întrebările pe care mi le puneam înainte și sunt uimită de calitatea informației.

Sunt sigură că mi-am găsit calea!

Mulțumesc Mihaela Popescu!

Raluca (cursantă): 

"Recomand cu încredere acest cabinet, unde o persoană deosebită te ajută să înțelegi mai bine tot ce ți se întâmplă, îți dă sfaturi și pleci de acolo cu mai multă încredere și liniște! Și apoi, prin faptul că a decis să meargă mai departe și să predea această minunată metodă de terapie pe care am învățat să o folosesc în viața de zi cu zi, m-a ajutat și mai mult!"


 Niculae (cursant): 

"Dumnezeu face minuni pentru oameni și trimite oamenii pe care ii iubește să ne ajute. Unul dintre cei aleși este Mihaela Popescu. Mulțumim Mihaela!"


 Vio: 

"Îți multumesc și sunt recunoscătoare pentru tot! Ești o femeie deosebită și un terapeut desăvârșit care a reușit să îmi reamintească cine sunt și să manifest cea mai bună versiune a mea. Vă recomand cu drag serviciile Mihaelei pentru a vă descoperi sinele autentic si să vă eliberați de orice vă împiedică să fiți pe deplin fericiți și echilibrați!”


 Mihaela (cursantă):

"Când nu mai vezi nici o rază de lumină, o găsește Mihaela pentru tine. Când nu mai poți tu, poate ea. Și mai mult de-atât, e Omul care m-a ținut de mână când a fost cel mai greu și m-a îndrumat spre luminița de la capătul tunelului, cu toată răbdarea din lume.
Felicitări și mult succes în continuare!”


  Vyoste:

"Mulțumesc Mihaela pentru minunata terapie. Fiecare eliberare, curățare și reprogramare mi-a adus claritate și bucurie. Mulțumesc că îmi ești alături în această călătorie de regăsire a strălucirii. Mulțumesc că m-ai ajutat să simt bucuria, frumusețea și recunoștința că Dumnezeu m-a binecuvântat cu această minunată viață. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc...s-a împlinit, s-a împlinit, s-a împlinit. Doamne ajută. Succes în continuare.
P.S. Recomand cu drag!!!”