Viata_in_abundenta

Logo

Viziunea mea


Dacă ar fi posibil si cred că timpul acela este aproape, mi-ar plăcea ca toți oamenii să traiască în pace, libertate, fericire, sănătate, armonie, abundență, prosperitate și tot ceea ce iși pot dori ei.
Dar, se pare că evoluția umană în spirit are loc, în primul rând, prin suferință și apoi, la nivele înalte de vibratie, se poate petrece spontan, prin înțelegerea și aprofundarea tuturor fenomenelor.
Despre nivelele de vibrație, sau de constiință, s-a ocupat îndelung cunoscutul doctor în medicină și filosofie Dr. David R. Hawkins, care și-a dedicat viața evoluției spirituale a omenirii. A scris o serie de lucrări în care a descris harta conștiinței, în care dezvăluie două zone de diferențiere, și anume:

  • Mintea inferioara (FORȚĂ) și
  • Mintea superioară (PUTERE), după cum sunt exemplificate mai jos:
 harta constiintei


Cu cât oamenii se situează în zona în care acționează de zi cu zi din sfera minții superioare, fiind mai puțin reactivi la mediu și doar activi (adică să acționeze în loc de a reacționa), cu atât au parte de sincronicități și viața le este parcă ghidată din conștiința superioară, într-un mod elevat și mult mai ușor. Ceea ce manifestă în viețile lor (exemplu ar fi dorințele provenite din bune intenții), tinde să se împlinească cu ușurință în moduri la care nu s-ar fi așteptat.

De aceea, viziunea mea este ca în viitor, oamenii și mediul să calibreze la un nivel superior de conștiință, fapt ce va duce la o foarte bună cooperare, armonizare și mai ales la creșterea abundenței materiale și spirituale pe Pământ.
Această creștere a nivelului de conștiință se poate realiza prin respectarea de sine și a celor din jur, prin eliberarea tuturor judecăților față de noi și față de alții, prin atingerea nivelului de adevăr din conștiința personală și de grup, iar pentru aceasta, îți recomand să te înscrii la o ședință de terapie/consiliere aici.

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design