Viata_in_abundenta

Logo

Povestea mea


Încă de copil am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă viață, energie universală, Divină, mai ales că am venit pe lume, după spusele mamei, îmbracată într-o camașă din piele, iar medicul, când a taiat-o, a spus că sunt foarte rare cazurile când un copil se naște așa și că voi fi o ființă norocoasă și specială. Și într-adevăr, așa m-am simțit tot timpul. Privilegiată prin experimentări, daruri și bucuria de viață.

Journey

De aceea, având în vedere curiozitatea dintotdeauna legată de nevăzut, am ales să mă pregătesc pentru a fructifica talentele și darurile native și a fi conectată la Sinele divin, prin care să se transmită iubire, alinare, bucurie și armonie în lume.

Este cunoscut faptul că cel mai bun maestru spiritual al nostru este experiența și mai ales aceea din care putem învăța cum să ne dezvoltăm și să ne expandăm conștiința.
Astfel, toată deschiderea către practicile învățate o datorez situațiilor întâmpinate de-a lungul vieții, dar mai ales momentelor în care am avut experiențe ieșite din tiparele obișnuite, extrasenzoriale (în care am primit confirmări ale existenței energiei universale, creatoare), datorită cărora am ales să studiez din ce în ce mai mult, în scopul de a-i ajuta pe cei care au trecut prin experiențe asemănătoare. Prin urmare, îmi folosesc intuiția și experiența pentru a-i îndruma pe ceilalți pe calea dezvoltării personale, prin depășirea în cel mai elevat și mai bun mod cu putință a blocajelor apărute în toate planurile: sănătate, sentimentale, prosperitate și abundență, profesionale, de relaționare în cuplu sau cu ceilalți ș.a.

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2020 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design