Viata_in_abundenta

Logo

Povestea mea


Încă de copil am fost pasionată de spirit, energie eterică, vindecare energetică, chakre, mai ales că am venit pe lume, după spusele mamei, îmbrăcată într-o piele subțire, ca o pânză fină, iar medicul, când a taiat-o, a spus că sunt foarte rare cazurile când un copil se naște astfel, că este un semn divin, benefic pentru mine. Și chiar așa este, pentru că odată cu trecerea anilor, mi-am dat seama că cea mai frumoasă parte a vieții a început atunci când am descoperit cine sunt cu adevărat.

Journey

În urmă cu 6 ani, viața mea s-a schimbat, atunci când am descoperit sau m-a descoperit magia Thetahealing. Pe vremea aceea eram mereu îngrijorată de ziua de mâine, deoarece creșteam singură un adolescent destul de rebel, care avea dorințe și idealuri corespunzătoare vârstei și căruia, în acel moment, nu îi puteam oferi nici timpul, dar nici situația materială la care visa.

Lucram foarte mult, de dimineața până seara, aproape că nici nu-l vedeam decât în weekend, atunci când nu eram chemată la serviciu. Trăiam într-adevăr cu frica de concediere, fapt care, la un moment dat chiar m-a condus la boală. Așa că, am ajuns în spital, unde am avut nevoie de îngrijiri 2 săptămâni pentru a-mi reveni și de alte 2 luni pentru recuperarea mea integrală. În acel moment, am conștientizat că este timpul să mă gândesc în primul rând la mine. Astfel că am avut norocul de a fi absolvit cursurile predate de instructori certificați Thetahealing® și am început practica zilnică.

Până în acel moment de cotitură (trăiesc sau plec), lucrasem cu mine, cu colegi de la serviciu, prieteni, iar această practică mă ajutase în multe situații grele, din care aș fi ieșit cu greu dacă nu aș fi avut încredere în puterea divină, pe care învățasem să o accesez instantaneu.

Dar venise acel moment, după o perioadă în care eram mereu pe ultimul loc în viața mea. Ierarhia impusă era total greșită. Iar atunci când am ieșit din spital, am făcut ceea ce sufletul meu dorea de mult: m-am pus în slujba oamenilor, am deschis un cabinet  în care, rând pe rând, am ajutat familii să rămână împreună, să își îmbunătățească relația reciprocă, copii să scape de timiditate, furie sau de atacuri de panică, să se dezvolte frumos și cu succes, adulți să își regăsească strălucirea, sănătatea și echilibrul, fără a mai fi prizonierii blocajelor și stressului cotidian. Ba mai mult, mi-am reparat relația cu fiul meu , care a devenit student și învață foarte bine, făcând ceea ce îi place și împlinindu-și astfel visul.

Mi-am schimbat viața în cel mai ușor și frumos mod, datorită faptului că am încredere deplină în Dumnezeu și în puterea Sa, în puterea rugăciunii emisă în vibrația potrivită, prin tehnica de meditație Theta.

Este ca și cum te afli în fiecare clipă conectat la energia universală și visurile ți se împlinesc.

TOTUL ESTE SĂ ACȚIONEZI. Eu am acționat și acum pot să-i învăț și pe ceilalți cum să ajungă să trăiască așa cum își doresc.

Thetahealing m-a adus unde sunt acum. Am manifestat iubirea în viața mea și m-am căsătorit cu partenerul compatibil cu care sunt în echilibru și care este sprijinul și susținerea mea în tot ceea ce fac și sunt și a cărui viață s-a schimbat în mod miraculos de când a început să practice și el Thetahealing. 

În tot acest timp, am ținut cursuri, am ajutat oamenii care au rezonat cu mine și cu practica pe care o predau cu bucurie și care mă ajută în tot ceea ce fac zilnic. Am primit conștientizări și pentru toate acestea sunt recunoscătoare în fiecare clipă a vieții mele.

 

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design