Viata_in_abundenta

Logo

Povestea mea - dacă tu crezi în minuni, atunci ele chiar se întâmplă!

 

În primul rând, o minune este faptul că ne-am născut! Eu am ales cumva să mă nasc, pentru că, fiind o sarcină la scurt timp după sora mea, mama nu și-a dorit-o, ba chiar a încercat să scape de embrionul din pântec, cu pastile. Tata în schimb, când a auzit, a fost foarte supărat și i-a interzis să mai facă ceva împotriva vieții. Astfel, că am venit pe lume spre a-mi îndeplini menirea.

Apoi, cea mai importantă formare, a fost educația primită în credință în Dumnezeu. Bunicii din partea mamei, dar și bunica din partea tatălui meu, au fost oameni foarte credincioși. Și, ca orice copil, uneori vara mai stăteam cu ei în vacanțe, împreună cu sora mea. Ce frumoase erau zilele în care ne rugam dimineața, la fiecare masă, dar și seara la culcare, când ne citeau din Biblie și ne spuneau povești cu pilde. Apoi, ne rugam în genunchi lânga pat și adormeam legănate de îngerașii protectori...

Încă de mică, am fost pasionată de spirit, energie eterică, vindecare energetică, chakre, mai ales că am venit pe lume, după spusele mamei, îmbrăcată într-o piele subțire, ca o pânză fină, iar medicul, când a taiat-o, a spus că sunt foarte rare cazurile când un copil se naște astfel, că este un semn divin, benefic pentru mine. Și chiar așa este, pentru că odată cu trecerea anilor, mi-am dat seama că cea mai frumoasă parte a vieții a început atunci când am descoperit cine sunt cu adevărat.

Journey

 

Până în anul 2014, când viața mea s-a schimbat, am fost ocupată să trăiesc așa cum văzusem și mi se spunea acasă (școală, obligații casnice, serviciu de dimineață până seara, căsătorie, copii etc.), ignorând toate semnele care îmi erau trimise din Univers, chiar dacă la 14 ani practicam yoga după carte și îmi începeam ziua cu"Salutul Soarelui" și meditații, sau când eram bolnavă ceream să mi se citească din Biblie (chiar eram în penultimul an de liceul la acel moment).

Când mă refer la semnele Universului, cele mai importante și din care puteam desprinde Adevârul, au fost cele primite în legătură cu copilul meu. În timpul operației de cezariană "am plecat puțin undeva", de unde am înțeles că viața este veșnică. Cum? Printr-un vis care a început în prima viață, vorbind cu tatăl copilului, care s-a derulat foarte repede, știam că urmează să se termine și eram îngrozită, dar?....de necrezut! A început a doua viață, care s-a derulat și ea cu repeziciune și iar știam că se va termina! Din nou, groaza că voi muri, dar iată că început o alta... a treia......care a ajuns și ea la final! Dar finalul nu a venit, pentru că ultima viață a început exact cum începuse prima...spunându-i soțului meu aceleași vorbe ca la începutul primei vieți...Concluzia? Viața, odată ce ai primit scânteia divina, e pentru totdeauna și veșnicie.

Puteam să văd, să știu, să cunosc, chiar dacă mergeam spre Dumnezeu sporadic...doar fusesem auzită și primisem copilul de la Dumnezeu, rugându-mă cu tărie în noapte Învierii! Pentru că soțului meu, care nu își dorea copii având pe altcineva, (mai târziu am aflat), i-am răspuns când m-a întrebat despre protecție, "Doar suntem căsătoriți, nu?" Dar știu că Universul a răspuns la rugăciunea mea, pentru că, ulterior, fostul meu soț,  mi-a transmis de nenumărate ori mesajul verbal dar și emoțional de a  renunța la sarcină, pentru că, spunea el, nu este momentul (desigur, "nu era" aveam deja 32 de ani).

Apoi, după operația de cezariană, Dumnezeu m-a vindecat de septicemie, prin rugăciuni puternice adresate Sfintei și Marii Fecioare Maria! Citeam zilnic în spital Paraclisul și Acatistul Maicii Domnului până când, mi s-a arătat într-un vis care am crezut că este aievea, mă așteptam să fie lângă mine pe pat, pentru că îi simțisem atingerea palmelor fierbinți pe palma mea, chiar dacă venise sub înfățisarea prietenei și cumnatei mele casatorită cu fratele soțului meu de atunci, eu le făcusem cunoștință, spunându-mi că pot să  plec acasă după 3 săptămâni de spitalizare, pentru că m-am vindecat, în același timp în care o fată dintr-un salon alăturat, având același diagnostic ca al meu, pierduse lupta cu boala. 

O alță minune s-a petrecut într-o seară, copilul având un an și șapte (7!!!) luni doar, când m-am rugat din nou foarte puternic la Dumnezeu implorându-l să mă ajute cum știe El, pentru nu mai suportam dualitatea din casnicia mea. Și chiar a doua zi, am primit ajutorul printr-un telefon pe care mi l-a dat o persoană care în ultimii ani, nu mă sunase deloc. Ca prin minune, apăruse rezolvarea! Slavă Ție, Doamne! 

De aceea știu și cred cu tărie că rugăciunile mi-au fost ascultate pentru că în acele momente, eram pe frecvența lui Dumnezeu, iar puțin mai târziu, după câțiva ani, am aflat prin practică faptul că aceasta este frecvența Theta! Dar trebuie să menționez aici faptul că îmi păstrasem iubirea în suflet fără neiertare și ranchiună față de "persoana care mă rănise", fără să știu la vremea aceea că lucrurile se întâmplă din evoluție nu din vinovăție, cum știu acum.

Apoi am uitat cumva de aceste întâmplări, trăind tot timpul îngrijorată de ziua de mâine, deoarece creșteam un adolescent destul de rebel, care avea dorințe și idealuri corespunzătoare vârstei și căruia, în acel moment, nu îi puteam oferi nici timpul, dar nici situația materială la care visa.

Lucram foarte mult, de dimineața până seara, aproape că nici nu-l vedeam decât în weekend, atunci când nu eram chemată la serviciu. Trăiam într-adevăr cu frica de concediere, fapt care, la un moment dat chiar m-a condus la boală. Așa că, am ajuns în spital, unde am avut nevoie de îngrijiri 2 săptămâni pentru a-mi reveni și de alte 2 luni pentru recuperarea mea integrală. În acel moment, am conștientizat că este timpul să mă iubesc și să mă descopăr. Astfel că am avut norocul de a fi absolvit cursurile predate de instructori certificați Thetahealing® și am început practica zilnică.

Până în acel moment de cotitură (trăiesc sau plec), lucrasem cu mine, cu colegi de la serviciu, prieteni, iar această practică mă ajutase în multe situații grele, din care aș fi ieșit cu greu dacă nu aș fi avut încredere în puterea divină, pe care învățasem să o accesez instantaneu.

Dar venise acel moment, după o perioadă în care eram mereu pe ultimul loc în viața mea. Ierarhia impusă era total greșită. Iar atunci când am ieșit din spital, am făcut ceea ce sufletul meu dorea de mult: m-am pus în slujba oamenilor, am deschis un cabinet  în care, rând pe rând, am ajutat familii să rămână împreună, să își îmbunătățească relația reciprocă, copii să scape de timiditate, furie sau de atacuri de panică, să se dezvolte frumos și cu succes, adulți să își regăsească strălucirea, sănătatea și echilibrul, fără a mai fi prizonierii blocajelor și stressului cotidian. Ba mai mult, mi-am reparat relația cu fiul meu, care a devenit student și învață foarte bine, făcând ceea ce îi place și împlinindu-și astfel visul.

Mi-am schimbat viața în cel mai ușor și frumos mod, datorită faptului că am încredere deplină în Dumnezeu și în puterea Sa, în puterea rugăciunii emisă în vibrația potrivită, prin tehnica de meditație Theta.

Pentru că te afli în fiecare clipă conectat la energia universală, divină și visurile ți se împlinesc.

TOTUL ESTE SĂ ACȚIONEZI. Eu am acționat și acum pot să-i învăț și pe ceilalți cum să ajungă să trăiască așa cum își doresc.

Thetahealing prin energia divina m-a adus unde sunt acum. Am manifestat iubirea în viața mea și m-am căsătorit cu partenerul compatibil cu care sunt în echilibru și care este sprijinul și susținerea mea în tot ceea ce fac și sunt și a cărui viață s-a schimbat în mod miraculos de când a început să practice și el Thetahealing. 

În tot acest timp, am ținut cursuri, am ajutat oamenii care au rezonat cu mine și cu practica pe care o predau cu bucurie și care mă ajută în tot ceea ce fac zilnic. Am primit conștientizări și pentru toate acestea sunt recunoscătoare în fiecare clipă a vieții mele.

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design