Viata_in_abundenta

Logo

Ce pot face pentru tine?

mental healthTerapie/consiliere

Pot aplica mai multe metode de vindecare la nivel spiritual, energetic, fizic și emoțional, însă cea de suflet este terapia Thetahealig®, care aduce schimbare rapidă în toate planurile existenței: sănătate, relaționarea cu ceilalți, eliberarea fricilor, resentimentelor, îmbunătățirea vădită a relației de cuplu, eliberarea de dependențe etc.
Mă ocup de terapie/consiliere individuală sau de grup, de cuplu, familie (cuplu si copii). Lucrez cu copii cu vârste mai mari de 6 - 7 ani, adolescenți, adulți de toate vârstele, iar pentru copiii sub 6 – 7 ani ședințele de terapie/consiliere se desfășoară în special cu părinții /tutorele.
Pentru terapie/consiliere, te poti programa aici.


Terapie nutritie/consilieremajor medical center offers plant based programs

Te pot ajuta să te ocupi mai mult de sănătatea ta și te pot susține pentru a învăța cum să te hrănești sănătos. De asemenea, pot să te susțin în depășirea situațiilor legate de greutatea ta, prin crearea unui regim personalizat, în funcție de parametri organismului tău și de necesarul tău de nutrienți, în scopul dobândirii stării de homeostazie1 și a reducerii sau creșterii greutății corporale. Pentru stabilirea acestor parametri dispun de aparatura necesară: de biorezonanță magnetică2 și bioimpedanță. Nu în ultimul rând, lucrăm pe convingerile limitative care te-au adus în această situație, pentru a depăși cât mai facil motivele care te-au blocat în obținerea schimbării dorite.
Pentru programare, fă click aici.


1Proprietate generală a organismelor de a-și menține, în limitele echilibrului funcțional, genetic și fiziologic, constantele mediului intern
2Frecvența și energia câmpului magnetic al corpului, determinate ținând un senzor în mână, sunt amplificate de un instrument și procesate de un calculator. Apoi sunt comparate cu spectrul de rezonanta al standardului cuantic al bolilor și cu indicatorii nutriționali setati în instrument iar apoi este scoasa informația referitoare la valoarea cuantică, ce poate fi pozitivă sau negativă. Mărimea valorii cuantice indică natura și extinderea bolii și a nivelelor factorilor legați de nutriție. Rezultatele sunt analizate, clientul având acces la ele și la interpretări

Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design