Viata_in_abundenta

Logo

De multe ori întâlnim în calea noastră oameni care sunt nemulțumiți de viețile lor și da, acest lucru vine din interiorul lor. Vorbeam deunăzi cu soțul meu despre faptul că mulți nu știu să trăiască într-o energie de vibrație ridicată. Că sunt sclavii subconștientului, cel care dictează 95% la sută din acțiunile sau inacțiunile noastre.  Ranchiuna, resentimentele, egoismul, neadaptarea, neiubirea de sine, nemulțumirea permanentă etc., sunt toate rezultatul emoțiilor trăite de-a lungul anilor, zeci de ani, în care poate că nu s-au simțit iubiți, apreciați, respectați, iar subconștientul lor îi ferește în prezent de alte experiențe "neplăcute" prin singurătate, neputință, suferințe fizice și/sau psihice, prin care să atragă mila sau compasiunea celorlalți, sau alte întâmplări pe care, dacă ar ști să le gestioneze, nu ar mai apărea.

În toată această structură energetică și neuronală, gândul primează. Este cel care ne creează realitatea, cel care aduce în fapt acțiunile noastre și dacă acesta este virusat de convingerile și programele subconștiente, realitatea noastră va fi un cerc vicios din care nu putem ieși decât cu știință. Iar această stiință este la îndemâna tuturor, prin ceea ce se numește Thetahealing sau vindecarea sufletului.

Prin Thetahealing învățăm să accesăm subconștientul, să ștergem vechile convingeri și programe limitative, care ne păstrează în starea de nemulțumire, furie, iritare și să le înlocuim cu altele pozitive, dezvoltatoare de caractere și vieți minunate.

Eu însămi am parcurs această cale și mi-am schimbat viața, bineînțeles cu ajutorul divin. Dintr-un om nefericit si nemulțumit uneori, am devenit fericită și multumită cu tot ceea ce sunt, am și fac, prin Dumnezeu. Lumină și Iubire, implicare la cerere (doar cu acord) în viețile celor care au nevoie de schimbare. Este cea mai minunată cale de acces către o constiință de vibrație înalta.

Pacea, abundența și bucuria să fie și sunt în noi!


Programari

Programari


Program Evenimente

evenimente

Testimoniale

Testimoniale

 

       
CONTACT SERVICII    
      happy family
 E-mail - elamatei22mailyahoo.com Evenimente
 Telefon: programare prin site sau la email Programari
 Adresa - Bucuresti, Romania Terapie - consiliere
Theta_Healing Consultatie nutritionala
 
 
 
Toate informațiile din acest site nu se substituie sfaturilor sau prescripțiilor medicului tău sau personalului medical calificat și nu trebuie folosite în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate, sau de înlocuire a medicamentelor și tratamentelor prescrise. 

Copyright © 2021 Viatainabundenta.ro. Toate drepturile rezervate.
Protectia datelor

edited by Clever Services Design